Защо да се спрем на стъклена врата?
Стъклена врата

Защо да се спрем на стъклена врата?

Главната причина да се спрем на стъклена врата е една: синхрон между функционалност и стил.

Изборът на стъклена врата за входна или за вътрешна ще допълни модерното излъчване на дома, като ще внесе комфорт и усещане за пространство. За този вид модели това е лесна работа.

Закаленото стъкло прави вратите здрави и стабилни.

То е в пъти по-добро от обикновеното. Също така плюс е, че отварянето и затварянето е леко и безшумно.

Стъклените врати завземат пазара на врати и все повече се изкачват. Те са здрави, красиви и практични. Приложението им не е само за дома. Могат да бъдат поставени на всяко едно помещение, като офис, врата на заведения, витрина на магазини, врати на фитнес зали и други.

Стъклените интериорни врати напоследък са доста търсени, като клиентите не са само обикновените потребители решили да обновят своя дом, но и големи предприемачи и архитекти. И как иначе? Тези врати са популярни с това, че разполагат с богат асортимент от шарки, модели, цветове, размери и т.н.

interiorna staklena vrata

Съвременни модели

Съвременните модели могат да бъдат проектирани, като плъзгащи, двукрили или тип “хармоника”. Разчупените форми, които притежават внасят усещане за индивидуалност, класа и стил на помещението. В цената на вратата са включени крило, каса, дръжка и панти.

Може би най-голямото предимство на стъклените интериорни врати е, че пропускат светлина и правят помещението просторно, светло и уютно. Разбира се, ако човек желае уединение и спокойствие може да се спре на модел с матирано стъкло или принт, който да ограничава нахлуването на слънчевите лъчи в стаята. Вариантите, които се предлагат са безброй и са съобразени спрямо нуждите на всеки човек.

Както всяко едно нещо, стъклените врати също могат да бъдат счупени. Хубавото е, че те ще се разпаднат на ситни частици, които предотвратяват порязването.

Несъмнено тези врати са уникални придобивки за своите притежатели.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *